Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΑΦΗΣ(Από τον Κώστα)

Η εταιρεία ΑΦΗΣ ΑΕ ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2004 με σκοπό την οργάνωση συλλογικού συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης φορητών ηλεκτρικών στηλών και συσσωρευτών σύμφωνα με τον νόμο 2939/6.8.2001 (ΦΕΚ 179A).

Η ΑΦΗΣ μολονότι ανώνυμη εταιρεία λειτουργεί ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των εισφορών που διαθέτουν οι εισαγωγείς μπαταριών προκειμένου να επιτευχθούν οι εθνικοί στόχοι της ανακύκλωσης.

Η εταιρεία είναι ο εγκεκριμένος φορέας που έχει εγκριθεί από το ΥΠΕΧΩΔΕ με την υπ'αριθμόν 106155/7.7.2004 απόφαση του Υπουργού (ΦΕΚ 1056Β/14.7.2004) για την ανακύκλωση των φορητών μπαταριών στην χώρα μας.

4 σχόλια:

  1. κυριε τελεικα δεν ειναι και πολυ δυσκολο να μπεις ειναι ευκολο καλυτερα που μας το βαλατε ετσι γιατι ετσι δεν θα γραφουνε αγνωστη οτι θελουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΟΙ ΠΛΥΡΩΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΕΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΟΛΛΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΗ ΓΗ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.