Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Συντομογραφίες και αρκτικόλεξα

Στις αγγελίες χρησιμοποιούμε συχνά συντομογραφίες και αρκτικόλεξα για οικονομία χώρου. Εδώ θα βρείτε αρκετές συντομογραφίες http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/abbreviation.html
και εδώ μερικά αρκτικόλεξα
http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1:%CE%91%CF%81%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1_(%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC)

6 σχόλια:

  1. Σταμάτη, μπράβο για την προσπάθεια να ανεβάσεις την Ιθάκη αλλά το βίντεο δεν έπαιζε κι έτσι έσβησα την ανάρτηση.
    Διέγραψα κι άλλη μια ανάρτηση γιατί δεν είχε όνομα στον τίτλο και η φωτογραφία είχε ανέβει ήδη από εμένα σε παλιότερη ανάρτηση.
    Πριν ανεβάσετε κάτι ψάξτε καλά στο ιστολόγιο μας, μήπως έχει ήδη ανέβει από κάποιον άλλο κι όταν ανεβάζετε κάτι να βάζετε το όνομα σας στον τίτλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κωσταντινα καραουλανη14 Οκτωβρίου 2010 στις 6:09 μ.μ.

    Τι κανετε κυριε Νικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κωσταντινα καραουλανη14 Οκτωβρίου 2010 στις 6:15 μ.μ.

    καλα τι εγινε αυτη την εβδομαδα κανενας δεν μπενει στο biog που ειναι ο Κωνσταντινος Τιλιγαδας,η Νικολιτσα , ο Θανασης, ο Κωνσταντινοσ ο Κουβελας. Μονο εγω ο κυριος και η Βασιλικη θα μπενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΧΘΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kirie to theatriko tha bgei epitixia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.