Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κλιματικές ζώνες

Δείτε αυτόν τον ωραίο και διαδραστικό χάρτη των κλιματικών ζωνών. Πατώντας πάνω σε κάθε πόλη θα σας δείξει τις ετήσιες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις και πατώντας πάνω σε κάθε είδος κλίματος θα σας δείξει τα χαρακτηριστικά του.

http://geogr.eduportal.gr/askhseis/klima_ghs/klima_earth.htm

9 σχόλια:

  1. κωσταντινα καραουλανη14 Οκτωβρίου 2010 στις 3:06 μ.μ.

    Πολυ καλη δουλεια μπραβο σας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΟΛΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ15 Οκτωβρίου 2010 στις 7:25 μ.μ.

    Νικολιο τι κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ15 Οκτωβρίου 2010 στις 7:27 μ.μ.

    τι κανετε καλα θα μου απαντησει κανεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κωσταντινα καραουλανη15 Οκτωβρίου 2010 στις 7:40 μ.μ.

    Κυριε Νικο παραπονιεστε πως δεν μπενω στο biog εγω μπενω αλλα δεν ειπαρχουν καινουρια σχολια. Μονο εγω η Νικολιτσα και η Βασιλικη μπενουμε. Δεν μπενει κανεισ αλλος.Που ειναι ο Θανασης ο Κωνσταντινοσ ο τιλιγαδας και Κωνσταντινος ο κουβελας εεεεεεεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυριε αμα δεν γραφουν και οι αλλοι σχολια εκτος απο εμενα τη Βασιλικη και τη Νικολιτσα ειναι βαρετο το biog. οχι να γραφουν οι ιδοι και οι ιδοι εγω πηστευω πως εχουν ολοι ιντερνετ απλος βαργιουντε να μπουν και να γραφουν σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ontos den einai katastasi auti na grafoun mono ego i kostantina,i nikolitsa prepi na grafoun oli alios den tha proxorisi to blok alla den einai mono auto bariounte kai den benoun o koubelas,o aris o tosti,pou einai oli auti dikio exeis kostantina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κορίτσια, το βασικότερο στο ιστολόγιο δεν είναι τα σχόλια αλλά οι αναρτήσεις. Δεν είναι chat. Διαβάζουμε τις αναρτήσεις και τις σχολιάζουμε. Κι αν θέλετε μπορείτε να ανεβάζετε κι εσείς αναρτήσεις με διάφορα θέματα που αφορούν τη σχολική μας ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.